Region

Svet

DEL ARNO BEND I ZEMUNCI STVARAJU ISTORIJU U FESTU! VIDEO

Beogradski rege pioniri i legende domaće scene Del Arno Bend, prvi put će svirati u Zemunu 9.decembra u klubu Fest!

DEL ARNO BEND I ZEMUNCI STVARAJU ISTORIJU U FESTU! VIDEO Foto: Vladimir MiloradovićProšle godine Del Arno Bend obeležio je prvih 30 godina rada i to na najbolji mogući način – koncertima i novim izdanjima! Nakon duge diskografske pauze najpre su objavili singl „Ljut sam“ i time najavili novu eru u radu grupe, a zatim obradovali svoje fanove Box Set izdanjem „Igraj dok te ne sruše – prvih 30 godina“. 
Ubrzo nakon toga usledio je i novi singl „Još uvek ima nade“ koji je nastao kao rezultat dugogodišnje saradnje benda sa Hornsmanom Kojotom. Rad na novom albumu nastavljaju ove jeseni, sa sastavom “Jenđe” rade na projektu koji će biti jedinstven na ovim prostorima.

Da nemaju nameru da stanu i da, kako i sami kažu – tek počinju, dokazali su i izuzetno aktivnom koncertnom sezonom. U uspešnoj godini koja je iza njih obišli su neke od najvećih festivala u regionu: Love Fest, Exit, Nišville, Beer Fest, a nedavno su otvorili i novu sezonu u Božidarcu. I dalje puni energije i rešeni da tek pokažu koliko je i snage i kreativnosti u njima, nastavljaju koncertnu sezonu prvim nastupom u klubu Fest!
„Ovo će biti prvi koncert ikada Del Arno Benda u Zemunu…“ konstatuju i dodaju “Dođite da zajedno napravimo istoriju!“

Budite i vi deo muzičke istorije ovog grada, dođite na prvi koncert Del Arno Benda u Zemunu, 9.decembra u 22h u klubu Fest.

Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest po ceni od 700 dinara.

 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>