Region

Svet

Dejan Petrović Big Band po prvi put u Beču! FOTO

Proteklog vikenda u Beču je održano više kulturnih manifestacija, međutim jedna je bila izuzetno zapažena.

Dejan Petrović Big Band po prvi put u Beču! FOTO Foto: Veca PetrovićU Hallmann Dome po prvi put u Beču je gostovao "Ambasador srpske trube" Dejan Petrović i održao zaista sjajan koncert.
Puna dva sata Dejan je sa svojim Big bandom, oduševljavao publiku što svojim pesmama "Vrtoglavica","Andjeo sreće", "Turbulencija", što obradama hitova kao što su "Pukni zoro", "Ibar vodo", "Đurđevdan", "Kosovo"..i još mnogo,mnogo drugih hitova. Atmosfera je bila odlična, uz puno svetlosnih i video efekata i perfektan sound.

Koncert je otvorio zamenik gradonačelnika Beča Johann Gudenus, koji je na koncert došao u pratnji svoje supruge Tijane,šefa kabineta Konstantina Dobrilovića i sa nekoliko stranačkih kolega. Pored njih koncertu su prisustvovali i brojni naši privrednici, kao i članovi udruženja "Bečke poete", "Pozoriste Oaza" i mnogi drugi.
Naravno bili su tu i brojni predstavnici medija I sponzori koncerta. Specijalni gosti pre Dejana Petrovića bili su Xenija&Darko i pevačica Granda Danijela Dana Vučković. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>