Region

Svet

Maya Berović osvojila Ameriku! FOTO+VIDEO

Pevačica Maya Berović je početkom meseca otputovala je u Ameriku, gde bi trebala da održi nekoliko nastupa.

Maya Berović osvojila Ameriku! FOTO+VIDEO Foto: Privatna arhiva



Kako smo saznali, u planu je bila turneja u trajanju od mesec dana i osam nastupa, koliko je bilo planirano, ali je zbog velikog interesovanja dogovoreno još dva nastupa, pa će se Maya, zajedno sa Jala Bratom i Bubom Koreli, koji su otputovali sa njima, verovatno zadržati i duže nego što je planirano.



 Prva dva nastupa je popularna pevačica odradila u Njujorku i Des Moinesu, gde su sale bile ispunjene do poslednjeg mesta, što se najbolje vidi na snimcima i fotografijama.







- „Prezadovoljna sam odazivom ljudi na nastupima, mada nisam ni sumnjala da će biti dobro, jer već tri godine je moj tim dogovarao ovu turneju.Kako sam ovde i u Evropi dosta nastupala, nikako nismo mogli da se dogovorimo oko termina, pa evo konačno smo uspeli da se uklopimo i drago mi je da jesmo.Publika me je odlično dočekala i drago mi je što sa istim žarom pevaju i nove, kao i moje stare pesme“ - rekla nam je zadovoljno Maya.
 
 

Weekend vibes 🇺🇸🖤

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана



 Obzirom da vlada veliko interesovanje za Mayine nastupe, postoji mogućnost da popularna pevačica uskoro ponovi turneju u Americi, jer unapred dogovoreni nastupi u Evropi je sprečavaju da ostane duže ovaj put.
 
 

Backstage #NewYork# in @iloverussianroulette bodysuits ❤️

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана


 

Shades of blue 💎costume by @markoariel 💙💙💙💙

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>