Region

Svet

Goca se oglasila nakon Ivanove prozivke: Ja sam šampion pogrešnog izbora! FOTO

Goca Tržan je poučena greškom iz prošlosti dala savet svim ženama, oštro kritikujući sopstveni izbor bivšeg supružnika. 

Goca se oglasila nakon Ivanove prozivke: Ja sam šampion pogrešnog izbora! FOTO Foto: Screenshot YoutubeIme poznate pevačice danima se nalazi u žiži javnosti od kako je njen bivši muž, Ivan Marinković ušao u rijaliti "Parovi".
On je u više navrata koristio priliku da u rijalitiju iznosi detalje iz braka sa Gocom. Nedavno je u emisiji "Parograf" govorio na temu braka, preljube, alimentacije i svih pojedinosti koje se tiču razvoda braka i dešavanja nakon toga. Sinoć je njegovo ogovaranje  došlo do vrhunca kada je Ivan govoreći o Raši šokirao sve: - Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše. Nemam komplekse ali  on sada živi sa njom. On dečko ne može da ima dece. Došao je iz Bača ili nekog sela. Ništa ne plaća, živi u stanu koji sam ja platio. Njemu je sada idealno u životu. Ide da se slika sa Teodorom da bi Goci pravio marketing -

Goca nije često komentarisala bivšeg supruga i njegovo učešće u rijalitiju, ali sada joj je očigledno "prekipelo" pa je na svom Tviteru podelila savet svim ženama: 
 
 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>