Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Vatrena Edita kao Severina zapalila scenu! VIDEO

U popularnom šou programu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Edita Aradinović se u drugoj emisiji predstavila kao Severina i svojim izgledom i vatrenim nastupom zapalila scenu.

Tvoje lice zvuči poznato: Vatrena Edita kao Severina zapalila scenu! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Edita je imala zadatak da u ''Tvoje lice zvuči poznato'' imitira svoju koleginicu i drugaricu Severinu. Međutim, priznaje zadatak nije bio nimalo lak. - ''Mislila sam da će biti lakše, međutim sva sam se pogubila i sa tekstom, i sa pokretima i štikle ostavila ovamo, trčala tamo, ali dobro, bilo je ok.“ - rekla je pevačica.

- ''Vidi se da poznaješ Severinu, jer savršeno si je skinula!'' - pohvalio je Đura, a Andrija je bio oduševljen: - ''Edita ti si izuzetno talentovana devojka, ne samo da si prelepa, i što imaš scenski nastup koji je očaravajući, i ta energija... Sad si pokazala da imaš i tu glasovnu transformaciju, koja je stvarno odlična! Nisi morala da trčkaraš okolo, mogla si samo da staneš i da pevaš, jer Severina ima taj specifičan glas, a obe imate taj scenski seksipil koji je izvanredan! Stvarno si me oduševila!“


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>