Region

Svet

Odbila jedan od najvećih hitova: Milica Pavlović otkrila da li se sada kaje!

Milica Pavlović za kratko vreme postigla je veliki uspeh, a mnoge pesme koje je snimila postali su ogromni hitovi, ali je jedan takav i odbila.

Odbila jedan od najvećih hitova: Milica Pavlović otkrila da li se sada kaje! Foto: Instagram/senoritamilicaMilica Pavlović odbila je pesmu ''Uno momento'' koju su otpevale Ministarke i Severina u duetu i koja je za kratko vreme postala mega hit. - “Filip Miletić je uradio tu pesmu namenski za mene, za moj album. Ja sam je otpevala, ali jednostavno je nisam osetila. Vrlo sam srčana kad je posao u pitanju i ne mogu da pevam nešto što mi ne leži. Nisam bila tužna kad sam videla kasnije koliki je to hit bio, verovali ili ne” - rekla je Milica za Svet.

Pesma “Uno momento” je na drugom mestu po slušanosti u regionu kad su u pitanju numere sa našeg govornog područja i ima neverovatnih 98 miliona pregleda na Jutjubu. Ispred nje je samo pesma “Ti moje zlato”. “Uno momento” je prevedena na grčki i numera na grčkom ima takođe neverovatnih 50 miliona pregleda, a na španskom jeziku snimila je latino diva Talija.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>