Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Žarko podivljao i lomio sve po kući! Produkcija pozvala policiju! VIDEO

U rijalitiju Zadruga zadnjih par dana Žarko Stojanović se ne smiruje i pravi haos zbog Saške Karan, a danas je potpuno podivljao, pa je produkcija reagovala i pozvala policiju.

ZADRUGA: Žarko podivljao i lomio sve po kući! Produkcija pozvala policiju! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeSvađa u Zadruzi između Žarka i Saške ne prestaje, a danas je dostigla vrhunac. Žarko je prvo gađao Sašku fekalijama, a zatim prenosio saksije cveća do vrata od kupatila, kako bi je sprečio da izađe. Nervoza koju je osećao Žarko dovela je do toga da polomi sve tanjire u kući, kao i fontanu, što je iznerviralo sve zadrugare, koji su nekoliko sekundi pre toga igrali uz muziku koju im je pustio Veliki šef. - ''Foliraš se, praviš sebi kadar, ti ne želiš da izađeš! Boli me ku*ac za sve, što si tanjire pocepao, iz čega ću da jedem?!'' - vikao je Đekson na njega. 

Izvor iz produkcije za portal Pink.rs otkrio je šta će se sa njim desiti:  - ''Žarko već nekoliko dana ispoljava nasilničko ponašanje, zbog čega je više puta opominjan. Jasno je da je on jedan od vrednih rijaliti igrača, ali ovog puta preterao je svaku meru. Osim što se sukobio sa Saškom, on je uništavao vrednu imovinu na imanju i zato je produkcija morala da reaguje i pozove policiju. Da li će se primiriti i nastaviti svoj život u Zadruzi ili će je zauvek napustiti, videćemo'' - rekao je izvor.

Upravo se pojavila informacija da je Žarko stvarno završio u policiji, to je potvrdila njegova majka na svom Fejsbuku.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>