Svet

Region

Dženifer Lopez: Mislila sam da više nikada neću pronaći ljubav

Popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez otkrila je da je jako teško podnela razvod i kako kaže mislila je da više nikada neće pronaći ljubav. 

Dženifer Lopez: Mislila sam da više nikada neću pronaći ljubav Foto: Instagram/jlo



Ona iza sebe ima dva razvoda, ali nakon drugog, od pevača Mark Antonija sa kojim ima blizance Maksa i Emu, kako kaže, Džej Lo je bila uverena da se više neće udavati. Dok je prolazila kroz ovo teško razdoblje rešila je da kupi kuću u Hemptonu kako bi njena deca uvek imala dom u koji mogu da se vrate. – Sećam se da sam u jednom trenutku pomislila – stvarno želim da kupim kuću u Hemptonu kako bi klinci imali mesto u kome će letovati, u kojem ćemo svi letovati.

Razvod joj je poprilično teško pao, posebno zbog toga što nije mogla samo da se spakuje i ode. Sada je imala i decu. – Nakon razvoda bilo mi je prilično teško. Rekla sam tada sama sebi: ‘Uradiću to. Biću poput Dajane Kiton u filmu ‘Ljubav nema pravila’, u slučaju da se više nikada ne udam i ostanem zauvek sama.’ Smešna ideja, zar ne? – objasnila je diva i dodala: – Mislila sam – ako više nikada i ne pronađem ljubav, biću srećna u svom prekrasnom domu u i imaću svoju decu koja će me stalno posećivati. Koja će se zauvek vraćati tamo jer će obožavati tu kuću koja ih podseća na detinjstvo – bila je iskrena Džej Lo koja od kraja zime uživa u ljubavi sa bivšim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom sa kojim je nedavno počela i da živi, prenosi Story.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>