Ispovesti

Ljubav

Iskrena ispovest Dženana Lončarevića o bolesti: Video sam ko su mi pravi prijatelji

Popularni pevač Dženan Lončarević prvi put je u iskrenoj ispovesti pričao o bolesti sa kojom se susreo, ali i priznao da je tada video ko su mu pravi prijatelji.

Iskrena ispovest Dženana Lončarevića o bolesti: Video sam ko su mi pravi prijatelji Foto: Screenshot YouTube



Tokom jednog nastupa pokrenuo se kamen u njegovom bubregu, zbog čega je više od mesec dana proveo u postelji, a tokom tog vremenskog intervala u potpunosti je promenio pogled na život, prijatelje, ali i kolege.

- Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozovi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne. Međutim, bez obzira na sve, ja sam i sa tim ljudima koji su me ogovarali ostao dobar samo oprezan. Sada znam na čemu sam sa njima i više smo sada poznanici nego prijatelji - rekao je Dženan za Blic i dodao da je bio utučen zbog nezavidne zdravstvene situacije.

- Mi muškarci slabije plačemo, ali sam bio jako tužan i neraspoložen zbog bolesti - priznao je Lončarević.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>