Region

Svet

Region

Sloboda Mićalović prvi put nakon smrti oca: Ovo je bila teška godina!

Sloboda Mićalović, popularna glumica, priznala je prvi put nakon smrti oca Dragana, da joj je ova godina bila jako teška.

Sloboda Mićalović prvi put nakon smrti oca: Ovo je bila teška godina! Foto: Instagram/sloboda_micalovic_bobaSloboda je u junu ostala bez oca, glumca Dragana Mićalovića, ali je uz pomoć porodice i prijatelja nekako nastavila dalje. - Zaista mi je ova godina bila jako teška. Na svakom koraku čujem "budi pozitivna, budi pozitivna". Ja tu reč pozitivna smatram jako degutantnom. Treba znati svoje ciljeve. Živeti normalno. Nikakva sada pozitiva. Život je i ono dobro i ono loše. Sve je zapravo prolazno. Hajde ovo što sada imamo da proživimo kako treba - kaže za "Blic" Sloboda Mićalović.

Ona je uz teške životne trenutke snimala i seriju "Nemanjići - rađanje Kraljevine" čije se emitovanje očekuje uskoro. Snimanja su bila duga, iscrpna, ali su svima koji su radili na njima doneli radost, pa tako i Slobodi Mićalović koja tumači ulogu Ane Dandolo, žene Stefana Prvovenčanog, čiji lik igra njen suprug Vojin Ćetković. - Bogu hvala posao ide, imam kontinuitet koji me raduje. Sada pripremam i seriju "Koreni" po motivima Dobrice Ćosića. Drago mi je da RTS vraća nadu u smislu da se rade fantastični tekstovi s odličnim podelama, rediteljima, celom ekipom. To će biti naša, možda malo teža priča, dramska od deset epizoda. Osim toga već, 1. oktobra Igor Đorđević i ja igramo predstavu "Frenki i Džoni" i tako kreće nova sezona i u pozorištu - naglašava lepa glumica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>