Region

Svet

Nedelja vrhunskog provoda: Kraj septembra na Portu uz Lexington bend i Acu Lukasa!

Momci iz Lexingtona ponovo će obradovati svoje fanove spektakularnim nastupom. Publika na Portu će ove srede imati priliku da uživa u stasu i glasu momaka koji su šarmirali čitav region. 

Nedelja vrhunskog provoda: Kraj septembra na Portu uz Lexington bend i Acu Lukasa! Foto: PromoKako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavaju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li im pripremaju još neka iznenađenja. "Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon uspešne letnja turneje i koncerta koji smo imali možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni kada se družimo sa Beogradskom publikom i to samo u na plavu Port", kažu momci iz Lexingtona i dodaju:

"Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo kada nastupamo u Beogradu", rekli su momci.  A već u četvrtak  je veče koje je rezervisano za jedanog od naših najvećih pevačkih asova Aca Lukasa koji će  napraviti pravu senzaciju na splavu Port By Community! Smatramo da nema potrebe naglašavati kakav će ovo spektakl biti budući da pričamo o izvođaču koji je, kao od šale, uspeo da "napuni" Beogradsku arenu i Marakanu. Spremite se da igrate do jutra uz hitove kao što su "Voliš li me", "Lična kartu" bez kojih se idealan provod ne može ni zamisliti. Zbog velikog interesovanja OBAVEZNO napravite rezervaciju što pre! 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>