Svet

Region

Rajan Filipe optužen da je pretukao bivšu devojku tvrdi da je on žrtva nasilja! FOTO

Popularni glumac i miljenik tinejdžerki Rajan Filipe suočava se sa ozbiljnim optužbama da je pretukao bivšu devojku, model Elsi Hjuit.

Rajan Filipe optužen da je pretukao bivšu devojku tvrdi da je on žrtva nasilja! FOTO Foto: Instagram/ryanphillippe



U tužbi Hjuitova navodi da je Filip postao nasilan nakon žestoke svađe koja se odigrala 4. jula. Glumac je napustio privatnu žurku na kojoj su oboje bili i vidno besan zbog toga što ga je manekenka celo veče ignorisala otišao kući. Nešto kasnije se kod njega pojavila Elsi s prijateljem, u nameri da pokupi svoje stvari i napusti ga. I tada je počeo pakao. – Bio je pod dejstvom alkohola i potpuno izbezumljen od besa – kaže dvadesejednogodišnja manekenka, koja je dodala i da je glumac redovno bio pod dejstvom narkotika – kokaina i ekstazija kao i steroida, zbog čega je imao česte promene raspoloženja i napade agresije.

Kako prenosi amrički portal “People”, Hjuitova tvrdi da je nakon verbalnog okršaja u njegovom stanu, glumac nasrnuo na nju, snažno je zgrabio za nadlakticu i gurnuo niz stepenice, usled čega je dobila ozbiljnija nagnječenja mekog tkiva i posekotine, što je konstatovano nakon što je primljena u bolnicu. Manekenka je kao dokaz policiji podnela fotografije na kojima se vide modrice na njenom telu. 
 

S druge strane, Rajanovi prijatelji tvrde da do fizičkog kontakta uopšte nije došlo, što će glumac i dokazati na sudu. Izvor blizak glumcu za “People” je otkrio da je zapravo Filip bio taj koji je prekinuo ovu vezu, a da se manekenka (pod dejstvom alkohola i narkotika) par dana nakon raskida iznenada pojavila u njegovom stanu. Počela je da ga vređa, udara, odbivši da napusti glumčev dom. Kada je obezbeđenje odvojilo od njega, pala je niz stepenice i tako se povredila.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Gloria

Povezane vesti:


>