Region

Svet

Del Arno Band otvara novu, sedmu po redu koncertnu sezonu u Božidarcu

Del Arno Band je prošle godine uspešno proslavio prvih 30 godina rada, i od tada su koncertno neprestano aktivni, a kako članovi benda ističu - nemaju nameru da stanu, zato što su tek počeli! Nakon što su ovog leta svirali na najznačajnijim domaćim i regionalnim festivalima, DAB je Beograđanima zakazao susret za 14. oktobar u Božidarcu sa početkom u 20 časova.

Del Arno Band otvara novu, sedmu po redu koncertnu sezonu u Božidarcu Foto: Marko Obradović EdgeDAB je početkom godine objavio Box Set izdanje “Igraj dok te ne sruše - prvih 30 godina” i time najavio ulazak u studio i rad na novim pesmama i projektima. Obećanje su ispunili i već u junu su objavili novi singl “Još uvek ima nade” koji ujedno predstavlja rezultat izuzetno uspešne saradnje sa Hornsmanom Kojotom. Singl je doživeo neverovatan uspeh na radio stanicama, a raritetna stvar u vezi sa ovom pesmom je da Kojot po prvi put peva na maternjem jeziku. 

Nakon jako uspešne letnje sezone, DAB nastavlja svoju koncertnu aktivnost po zemlji i regionu, te je bilo logično da zakažu susret Beograđanima 14. oktobra u Božidarcu kako bi zajedno otpevali novi singl, ali i već dobro poznate pesme u novim aranžmanima.

Pored singla “Još uvek ima nade”, bend uveliko radi i na novim pesmama, koje će u narednom periodu biti objavljene na novom izdanju. Takođe, važno je pomenuti da će ove jeseni DAB ući u studio sa sastavom “Jenđe”, kako bi uradili jedinstven projekat na našim prostorima. - Del Arno Band se vraća u Božidarac, da zajedno sa svojom publikom proslavi uspešnu godinu u kojoj smo obišli sve značajne festivale u državi - Love Fest, Exit, Nisville i Beer Fest. Sa tog mesta je na izvestan (iako veoma izvrnut) način rođena teza da nešto moramo da menjamo. Pored toga, tu je i odlična saradnja sa Duletom i ekipom koja drži u životu ideju o Božidarcu, kao mestu dobre kulture, izjavio je Jovan Matić i dodao: Puni smo dobre energije i hoćemo da publici koja je kroz prethodne decenije iskazala beskrajno strpljenje kada je ovaj bend u pitanju poklonimo veći broj nastupa i time se odužimo za odanost.

Ograničen prvi kontigent karata možete kupiti u Felix Shopu, TC Sremska po ceni od 500 dinara, a nakon toga regularna cena karte u pretprodaji biće 600 dinara.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>