Style

Ljubav

DUGA, SUNCE I SRCE: Dirljiva, topla i porodična priča koja će vas ostaviti bez daha!

Knjiga "Duga, sunce i srce" je dirljiva, topla i porodična priča autorke Bojane Nešić, a portal Svet Plus u saranji sa izdavačkom kućom Komshe, najbrže čitaoce nagradiće sa ovim romanom.

DUGA, SUNCE I SRCE: Dirljiva, topla i porodična priča koja će vas ostaviti bez daha! Foto: PromoRoman "Duga, Sunce i Srce" je prva knjiga Bojane Nešić. Autorka je želela da kroz ličnu i emotivnu porodičnu priču, podeli teškoće, izazove i pobede koje donosi život sa detetom sa smetnjama u razvoju. Knjiga prati period Bojaninog života, od trenutka kada sa mužem Nemanjom dobija prvo dete, Ivonu (Nonu). Nona je dete sa smetnjama u razvoju, ali to ne obeshrabruje mladi par. Porodica se proširuje, stižu drugo i treće dete, Đurđa i Bogdan. Svoja sećanja, emocije i događaje Bojana je pretočila u roman koji je dragoceno štivo za svakog roditelja. "Duga, Sunce i Srce" je priča o sreći i tugi, o suzama i smehu, o različitosti, to je priča o odrastanju i sazrevanju ne samo dečjem već i roditeljskom. Ova knjiga podsetiće svakog od nas na to šta je najvažnije u životu i koliko je život, i kada je težak, beskrajno lep. 

Ukoliko želite da knjiga "Duga, sunce i srce" bude vaš, potrebno je da vaše ime i prezime pošaljete u inbox na našem Facebooku. Srećno!

Biografija: Bojana Nešić je rođena u Užicu 1978. godine gde i danas živi sa Nemanjom, sa kojim je najpre delila školsku klupu, a sada i život. Iako je uspešan inženjer agroekonomije, svestrana i talentovana u različitim oblastima, ona sebe najradije predstavlja kao mamu Ivone, Đurđe i Bogdana.

Odlomak iz knjige
"Kao život svake majke i moj se može podeliti u dva dela: pre i posle dece. Razmišljala sam kako se te Bojane pre dece uopšte više i ne sećam. Sećam se nekih događaja, nekih priča i ponašanja, ali uopšte se ne sećam kakva sam bila ja, onako suštinski. A onda se rodila Nona i ta nova Ja je postala brižna, požrtvovana, borbena, neustrašiva. U meni su počele da se bude emocije za koje nisam ni znala da postoje, koje ne umem ni da opišem rečima. Kao da je moja duša eksplodirala. A kako je Nona rasla, rasli su i izazovi, ali rasla sam i ja. Raslo je moje saosećanje, empatija, rasla je moja potreba da pokušam da razumem, da ne osuđujem. Postala sam nasmejana, ljubazna, zadovoljna, strpljiva. Ponekad sam bila i tužna, plačljiva, nekada i neutešna. Ali najviše sam bila srećna. A sreća se računa."

O izdavaču: Izdavačka kuća KOMSHE d.o.o. je osnovana 2004. godine. Fokus ove domaće izdavačke kuće je izdavanje autentičnih vodiča kroz Beograd, Srbiju i Istočnu Evropu. KOMSHE izdanja čitaocima omogućavaju da otkriju, istraže i iskuse podneblje Srbije. Izdavački tim KOMSHE se u odabiru tema knjiga vode intimnim pogledom na život kroz oči lokalnih autora. Dosadašnja izdanja: Kraljevski kompeks dinastije Karađorđević, Hiking&Biking in Serbia, Dorćolski mačak Žuća, a ne neka bezimena mačka, Street art Belgrade, Ein tag in Belgrad - Dan u Beogradu, Snippets of Serbia, Grumpy in Belgrade, Serbia in your hands....
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>