Zvezde Granda

Parovi

Jelena Kostov o roditeljstvu: Ne bih volela da mi moj sin ikada išta zameri

Pevačica Jelena Kostov pre sedam meseci ostvarila se u najvažnijoj životnoj ulozi, postala je mama dečaka, kome su ona i njen suprug dali ime Milija.

Jelena Kostov o roditeljstvu: Ne bih volela da mi moj sin ikada išta zameri Foto: Instagram/kostovjelena



Jelena je nedavno sa suprugom Miljanom i sinom Milijom otputovala na odmor, na ostvro Tasos, kako bi uzela mali predah pre poslovnih obaveza. – Otkad se Milija rodio, pošteno sam se naspavala. Godinu dana pre toga moj životni tempo bio je haotičan, radila sam previše i nikada nisam išla u krevet pre pet-šest sati ujutru. Sada je to potpuno drugačije. Ležem i ustajem kao sav normalan svet, što mi mnogo prija. Milija obožava da spava, noću se ne budi, tako da se pored njega lepo odmaram – otkriva Jelena za Story i objašnjava da joj je ovo bilo najlepše letovanje u životu. – Ovo mi je bio najdražesniji odmor u životu, toliko sam uživala da mi je žao što nije potrajao još mesec dana. Kažu da se ljudi s detetom na moru više umore nego odmore, međutim, s nama nije bilo tako. Milija je prava mirna, uvek nasmejana i umiljata beba – priča pevačica i dodaje da njen naslednik skoro nikada ne plače.

– Moj sin je beba kakva se samo poželeti može. Moram da priznam da sam se pre polaska plašila kako će reagovati na more i da li će mu prijati promena klime. Ispostavilo se da je on na tatu, pravi mali junak koji se oduševio kupanjem te je vrištao od radosti kad smo ga prvi put umočili u more – ponosno govori Jelena o svom mališanu.

– Roditeljstvo je najlepša životna uloga, ali ujedno i najteža jer dete treba izvesti na pravi put, a pritom ostati blag roditelj. Tom poslu čovek se daje u celosti i zato bi mi bilo teško kada bi mi sin u budućnosti bilo šta zamerio – kaže nekadašnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda”.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>