Svet

Region

Razbesnela ljude: Zbog ovog poteza je iskritikovana Serena Vilijams! FOTO

Jedna od najboljih svetskih teniserki Serena Vilijams, porodila se pre dve nedelje, a sada je uspela da zbog jednog postupka navuče gnev velikog broja ljudi.

Razbesnela ljude: Zbog ovog poteza je iskritikovana Serena Vilijams! FOTO Foto: Screenshot YouTube



Serena Vilijams porodila se pre nešto više od dve nedelje. Ona je na svet donela ćerku Aleksis Olimpiju, a to je njoj i njenom partneru Aleksisu Ohanijanu prvo dete. Jednim postupkom Serena uspela da razbesni javnost. Naime, ona je samo posle dve nedelje od Aleksisinog dolaska otvorila nalog na društvenoj mreži Instagram svojoj naslednici. Tek rođenda Aleksis Olimpija ima svoj profil na Instagramu. Iako ima samo dve fotografije objavljene za sada, na ovoj društvenoj mreži Sereninu naslednicu prati više od 38.000 ljudi i taj broj se povećava iz dana u dan.
 
 

Biceps 💪🏾

Објава коју дели Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) дана



Ovim svojim postupkom slavna teniserka je razljutila mnoge koji smatraju da je bespotrebno da mala deca imaju svoje profile i da njihove fotografije budu svima dostpune.

Serena je ovim potezom ćerkicu kvalifikovala kao jednog od najmlađih korisnika ove mreže na svetu. Iako ima mnogo pratilaca, mala Olimpija prati samo dve osobe - svoje roditelje.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>