Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Žarko napao Lepog Miću! VIDEO

U rijalitiju Zadruga rat između Žarka Stojanovića i Lepog Miće se ne smiruje, a sinoć je bivši učesnik Velikog brata žestoko izvređao pevača.

ZADRUGA: Žarko napao Lepog Miću! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeLepi Mića je predlozio da se svi okupe u dnevnu sobu, i reše problem kra]e hrane, kako se ne bi svađali u sudnici. Međutim, ispala je još veća frka, jer Žarko Stojanović nije želeo da Lepi Mića vodi sastanak.

- Sedi tu, ne pametuj, debilčino! Mene boli k*rac za tebe! Zatvori ta tvoja usta! Ajde gađaj me, ajde! Ti si idiot! Boli me d*pe, ima da sedneš! Boli me d*pe, dok ne sedne, ovo ću ponavljati! Sedi! Sedi debilčino! Sedi debilčino! - uporan je bio Žarko. 

U isto vreme, ostali ukućani su napali Žarka, kako treba da sedne i da dozvoli Lepom Mići da održi sastanak, jer i on jede tu istu hranu! Da se ne bi dogodio veći incident, Viktorija i Saška Karan, prišle su Stojanoviću, i savetovale ga da sedne, međutim on je to odbijao. Lepi Mića je držao flašu u ruci, ali je uspeo da ne padne na provokacije.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>