Ispovesti

Ljubav

Potresna ispovest naše popularne glumice: Doživela sam kliničku smrt!

Glumica Kalina Kovačević preživela je pravi pakao 2011. godine, nakon porođaja sa ćerkom Mionom. 

Potresna ispovest naše popularne glumice: Doživela sam kliničku smrt! Foto: Instagram/kalinakovacevic



Naslednica glumice Ljiljane Blogojević i reditelja Siniše Kovačevića doživela je kliničku smrt, a kasnije nije mogla da uživa u najlepšim životnim trenucima jer je strahovala za svoj život. - Sa 27 godina sam doživela kliničku smrt i četiri nedelje bila u bolnici. To je bilo zaista traumatično iskustvo - poverila se Kalina voditeljki Nataši Kovačević u emisiji "Praktična žena". 

Glumica kaže da joj je sudbina tada bila naklonjena jer je uspela da pobedi smrt. Njena borba, otkrila je, trajala je čak šest meseci. - Posle porođaja sam dobila sepsu. Nije se znalo hoću li preživeti. Na sreću, uspela sam da se izborim i kasnije svoje zdravstveno stanje dovedem u red. U tom trenutku nisam želela da govorim o tome jer sam samo mislila na sebe i svoje dete, za koje nisam želela da ostane bez majke. Bilo je veoma traumatično jer sam jedva ostala živa - ispričala je Kovačevićeva.

Ona je objasnila i kako danas gleda na taj period.  - Promena je neverovatna. Kad dođes u takvu situaciju, shvatiš koliko su neke stvari zbog kojih si se ranije nervirao nevažne - naglasila je popularna glumica i nastavila: - Osim toga, kad zaista dođes u situaciju da se boriš za svoj život, shvatiš koliko nisi povlašćen. Svi mi mislimo da tako nešto ne može da nam se dogodi, a u stvari i te kako može. Shvatila sam da ne mogu da životarim, nego da svaki trenutak treba da živim punim plućima i da ni u jednom trenutku ne treba da pristajem na stvari koje mi ne prijaju - završila je glumica priču o svom traumatičnom iskustvu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>