Ispovesti

Ljubav

Tužna ispovest upucane glumice: Krvave glave sam ridala i molila Boga da je Srđan živ!

Ivana Panzalović za dlaku je izbegla tragediju, kada je njen verenik pucao u nju iz pištolja, a zatim oduzeo sebi život.

Tužna ispovest upucane glumice: Krvave glave sam ridala i molila Boga da je Srđan živ! Foto: Printscreen Facebook



Iako se lagano zdravstveno oporavlja, Ivana je u teškom psihičkom stanju i još uvek ne može da poveruje, kakva je tragedija zadesila. Mlada glumica u ispovesti za Blic ispričala je šta se kobne noći dešavalo u stanju i zbog čega je njen pokojni verenik potegao pištolj na nju i njega: "Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti, ne znam", kaže uznemirena glumica za Blic i nastavlja:

"Pobegla sam u kupatilo da bih opet pozvala policiju. I kada sam izašla, brzinom svetlosti u ruci mu se našao pištolj. Pucao je u mene, potom se ubio. Nisam mogla da shvatim šta se desilo, krv mi je lila iz glave, dok sam ridala nad njim i molila ga da ustane. Molila sam Boga da je živ. Ali, meni su tek posle nekoliko sati u bolnici rekli da nije. To je cela priča. To je čovek koga sam volela. Moje molitve će biti za njega, a ja sam, ponavljam, srećna što sam živa", i izjavila da će ovaj košmar pratiti čitavog života:

"Svesna sam da ću do kraja života imati sliku jedne završene scene u glavi. A ove prethodne možda i zaboravim. Plašim se kako ću dalje... Veliki je ovo šok i stres za mene. Trenutno me glava jako boli, pre dva dana sam operisana, ali nisam besna, oprostila sam i nadam se da ćemo oboje naći mir u duši, on na onom, a ja na ovom svetu. I šamar je nasilje! Moj slučaj je krvoproliće, ali ni preko šamara ne sme da se pređe. Gde padne jedan, pašće i drugi. Žene ne bi smele to da trpe. Izričito sam protiv nasilja, uvek ću biti na strani žene koja je fizički napadnuta. Iz ma kog razloga opravdanja nema", zaključila je.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>