Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Branka Blek Rouz se oglasila nakon diskvalifikacije!

Branka Blek Rouz, diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga, jer je prekršila glavnih pravila i sama izašla na vrata kuće.

ZADRUGA: Branka Blek Rouz se oglasila nakon diskvalifikacije! Foto: Screenshot YouTubeNakon svađe sa Saškom Karan, Branka je donela odluku da Zadruga nije za nju i da želi da ide kući. Nakon osude i oglašavanja produkcije kako će je goniti krivično, oglasila se popularna striptizeta: "Kada sam došla do kućice u kojoj se nalazi portir i obezbeđenje, oni su me odmah oborili na pod. Zatim je došao neko iz produkcije i tu su mi dali da potpišem neki papir na kojem je pisalo da moram da platim kaznu od 50.000 evra ako želim da napustim rijaliti. To je iznuda. Ja sam to odbila i rekla da ništa neću potpisati dok ne dođu moj advokat i porodica", rekla je Branka za Alo i dodala:

"Samo su mi dali ličnu kartu, a kreditne kartice su zadržali. Nisam dobila ni medicinsku pomoć kada me je ugrizao majmun dok sam mu davala vodu, to im ne mogu oprostiti", zaklučila je Branka za Alo i dodala da je će protiv Pinka podneti krivičnu prijavu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>