Region

Svet

Dara Bubamara otkrila zbog čega se nikada neće pomiriti sa Jelenom Karleušom!

Dara Bubamara i Jelena Karleuša već godinama nisu u dobrim odnosima, a sada je otkriven i razlog zbog kog se njih dve defiitivno neće pomiriti.

Dara Bubamara otkrila zbog čega se nikada neće pomiriti sa Jelenom Karleušom! Foto: Instagram Ilustracija



Dve rivalke često su umele da se prepucavaju preko medija, ali je njihov sukob iznenada i prestao, te Dara Bubamara otkriva da se njih dve zaista cene i vole, ali da se nikada neće pomiriti zbog šoubiznisa: "Jelena i ja smo se volele, ali se i dalje volimo na neki način. Vidite, mi ne treba da se pomirimo. Jednostavno, kad stavim tačku na nešto, ne idem preko toga. Ono što se godinama dešavalo između nas veoma je zanimljivo. Narod to voli i zašto bismo im mi to sad uskratili? Oni hoće frku - što bismo onda pravile ljubav kad to nacija neće. Jelena i ja zbog nacije nećemo da se mirimo, razumeš?", rekla je Dara, prenosi Stars i dodaje:

"Prođe mi nekad kroz glavu to vreme kada smo bile dobre. Uklapale smo se. Sad je potpuno drugačije. Nemam problem da joj se javim. Prošle godine smo se srele na moru u Turskoj. Prošla je pored mene, rekla mi "ćao", ja njoj takođe "ćao" i to je to. Javile smo se jedna drugoj, iako ne razgovaramo. Čudno!", zaključila je Dara za Stars. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>