Region

Svet

Aca Lukas: Nisam bio u bolnici! Umoran sam i malaksao!

Nakon čitavog skandala koji je nastao u subotu popodne, Aca Lukas potpuno je iscrpljen, te je zbog umora i malaksalosti odložio gostovanje na jednoj televiziji.

Aca Lukas: Nisam bio u bolnici! Umoran sam i malaksao! Foto: Screenshot YouTube



Iako su odmah počele spekulacije da je završio u bolnici, popularni folker, demantovao je ove glasine i otkrio da je samo tog dana primio infuziju, te da je zbog čitave ove situacije, jako umoran i malaksao:

"Odložio sam gostovanje na televiziji Pink zato što sam malaksao od jurcanja po sudu. Tražio sam da mi donesu infuziju kući kako bih došao sebi. Nisam završio u bolnici, kako su neki pogrešno javili. Bolnice zaobilazim u širokm luku, jer kada bi ne neko video u blizini bolnice, odmah bi pisali da sam bolestan. A ako bih nedajbože ušao u bolnicu, rekli bi da sam umro", rekao je za Alo Lukas i objasnio zašto je otkazao konferenciju za medije:

"Nema ni konferencije definitivno. Rekao sam sve što sam imao kada sam objavio poruku upućenu dotičnoj Instagramu. Sada sam samo umoran i želim da me svi ostave na miru, jer mi je potreban zasluženi odmor", zaključio je Aca za Alo.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>