Region

Svet

Nastupom Van Gogha i Marinka i Nikole Rokvića završeni 32.Dani piva!

Sedmodnevna tradicionalna manifestacija 32. Dani piva u Zrenjaninu zatvorena je sjajnim nastupima grupe Van Gogh, Nikole i Marinka Rokvića i bendova Gift i Kal.

Nastupom Van Gogha i Marinka i Nikole Rokvića završeni 32.Dani piva! Foto: Promo



Iako su, zbog velikog nevremena i bezbednosti učesnika i posetilaca, organizatori morali da spoje subotnji i nedeljni program, to se nije odrazilo na odličnu atmosferu i dobru energiju na Žitnom i Trgu slobode. Đule i Van Gogh su još jednom pokazali svoj veliki profesionalizam i posvećenost fanovima, pristavši da sviraju u ranijem terminu pred koncerte Nikole i Marinka Rokvića.

Harizmatični frontmen nije dozvolio prisutnima da im hladnoća i slaba kiša zasmeta – čuvene hitove ’’Opasan ples’’, ’’Mama’’, ’’Puls’’ i ’’Da li zna’’, izvodio je uz duhovite najave tipa ’’Ajmo Zrenjaninci, ovi s filharmonije su bili glasniji od vas!’’ Publika mu je uzvraćala horskim pevanjem numera ’’Neko te ima noćas’’ i ’’Anđele moj brate’’ i pokazala zašto je Van Gogh najtraženiji rock bend u regionu.

Binu je zatim suvereno preuzeo Nikola Rokvić, izazvavši euforiju ženskog dela publike.  Smenjivali su se hitovi ’’Zavoli’’, ’’Al’ nema nas’’, ’’Oprosti mojoj mladosti’’, da bi pred kraj svog nastupa pozvao ’’jednog starijeg kolegu’’ tj. oca Marinka Rokvića s kojim je u duetu otpevao ’’Skitnicu’’ i ’’Med i grožđe’’.
Marinko je nastavio sa svojim legendarnim pesmama – ’’Da volim drugu ne mogu’’, ’’Ti za ljubav nisi rođena’’, ’’Potražiću oči zelenije’’ i ’’Zanela me svetla velikog grada’’, dobivši ovacije od prisutnih.

Da se 32.Dani piva završe u veselom ritmu, pobrinula se grupa Kal, koja je ’’zapalila’’ Žitni trg. Opšti utisak je da su domaćini, učesnici i gosti više nego zadovoljni proteklom manifestacijom i da je Zrenjanin još jednom pokazao da je grad otvorenog srca i pozitivne energije.
 


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>