Region

Svet

Kraljica Balkana: Dragana Mirković oborila rekord posete u Banskom! FOTO+VIDEO

Dragana Mirković sinoć je održala spektakularan koncert u Bugarskoj, tačnije na gradskom trgu u Banskom, pred više od 25.000 ljudi.

Kraljica Balkana: Dragana Mirković oborila rekord posete u Banskom! FOTO+VIDEO Foto: Privatna arhiva



Dragana je oborila rekord po broju posećenosti, skinuvši sa trona Dino Merlina koji je u Banskom na istom mestu, prošle godine održao koncert u sklopu "Balkan festa". Ljudi iz cele Bugarske, ali i zemalja u regionu, bukvalno su okupirali Bansko, centar i prilazi gradu bili su blokirani.



Zbog totalnog kolapsa i do sad neviđene gužve, koncert je počeo malo kasnije nego što je bilo najavljeno, a Dragana je uz veliku policijsku pratnju stigla do bine oko 21h.



Vidno raspoložena i nasmejana, blistajući u Kavalijevoj haljini, Dragana je pozdravila prisutne i započela koncert. Nizali su se kako stari, tako i novi hitovi, a Dragana je po svom starom dobrom običaju, "sklonila" pripadnike obezbeđenja, kako bi svojoj publici bila što bliže.





Kako je po programu bilo predviđeno, koncert je trebalo da traje 2 sata, ali kako publici to nije bilo dovoljno, Dragana se 4-5 puta vraćala na bis. U toku samog koncerta, ispunjavala je muzičke želje fanova van predviđenog repertoara, ali i pravila selfije sa publikom koja je bila u prvim redovima. Ispraćena je kako je i dočekana, ovacijama i skandiranjem.
 
 

Bansko, hvala od 💖 Благодаря на прекрасната публика в България,бяхте невероятни ! Обичам Ви

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>