Ispovesti

Ljubav

Ispovest naše slavne pevačice: Progovorila o neopisivoj porodičnoj tragediji!

Jedna od naših slavnih pevačica BEti Đorđević, važila je za jednu od najcenjenijih, a onda joj je iznenada, pre četiri godine od srca preminuo sin, zbog čega se povukla.

Ispovest naše slavne pevačice: Progovorila o neopisivoj porodičnoj tragediji! Foto: Screenshot YouTubeKroz suze, Beti priča o tragediji od koje se kako i sama kaže nikada neće oporaviti: "Na groblju sam, gde sam drugo, kad me pitaju… Samo ja znam kako mi je. Nije mi lako da vam to objasnim... Pevam, a pre bih vrištala. Kroz svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema… Umro je od srca. Imao je 47 godina. Iza njega je ostalo dvoje dece. Moja unuka Kristina, unuk Vladan i divna snaha Snežana", izjavila je Beti, prenosi Puls.

Ipak, uspela je da smogne snage da nastavi život i utehu danas pronalazi u svojim unucima i muzici: "Uteha su mi unuci i snaha za koje živim. Oni imaju svoje živote, neću da ih opterećujem svojim bolom. U mom srcu su najtužnije melodije. Ali, život je neprestana pesma. Malo tužna malo vesela. Pevam, dok moje srce plače. Jer, pesma je moj život", rekla je Beti. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Puls

Povezane vesti:


>