Zvezde Granda

Parovi

Promena: Aleksandra Prijović u žiriju Zvezde Granda, a evo i umesto koga

Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih mladih pevačica, mogla bi se naći u novoj sezoni Zvezde Granda, u ulozi člana žirija.

Promena: Aleksandra Prijović u žiriju Zvezde Granda, a evo i umesto koga Foto: Screenshot YouTube



Saša Popović rešio je da napravi neočekivanu izmenu članova u sledećoj sezoni "Zvezda Granda". Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, umesto Viki Miljković, takmičare će ocenjivati Aleksandra Prijović. - Viki je najavila Saši da će zbog američke turneje, na koju uskoro odlazi, biti odsutna i samim tim neće moći da snima prve emisije najgledanijeg muzičkog takmičenja. Pošto su joj nastupi odavno ugovoreni, pevačica ne može i ne želi da ih otkaže. Popović je rekao da nema problema i nagovestio joj da mu se obavezno javi kada se vrati u Beograd kako bi napravili plan za buduću saradnju - otkriva Kurirov izvor i dodaje da je direktor "Grand produkcije" odmah smislio koga će smestiti u Violetinu stolicu.

- Razmatrajući ko bi se od pevača uklopio sa ostalim članovima žirija, koji će opet sačinjavati Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, poslovnom magu je Aleksandra Prijović prva pala na pamet iz više razloga. Ne samo da je trenutno najaktuelnija na estradi već bi s njom napravio spoj svih generacija! Priju sluša i voli mlađa publika, koja je i ciljna grupa popularnog šoua. Na sve to, ona lepo izgleda, fino komunicira, muzikalna je i ima hitove. Na neki način može da parira starijim kolegama. Saša se još uvek nije čuo sa devojkom svog kuma Filipa Živojinovića, ali se posavetovao s najbližim saradnicima i saopštio im svoju ideju - kaže Kurirov izvor iz grandiozne produkcije.

Aleksandra Prijović tvrdi da nije upućena u novonastalu situaciju. - Ne znam ništa o tome, zaista - kratko je odgovorila Brenina i Bobina snajka.

Viki je, u neku ruku, potvrdila ove navode. - Idem na američku turneju i biću zauzeta u septembru. Videćemo šta će biti i kako ćemo uspeti da se dogovorimo Popović i ja - rekla je folkerka.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>