Region

Svet

Rada Manojlović objavila emotivnu poruku kojom je raznežila fanove! FOTO

Rada Manojlović objavila je emotivnu poruku kojom se zahvalila svim svojim fanovima na ljubavi i pažnji kojoj joj pružaju, ali i na rođendanskim čestitkama.

Rada Manojlović objavila emotivnu poruku kojom je raznežila fanove! FOTO Foto: Instagram/radamanojlovicRada je poželela da se zahvali svojim mnogobrojnim fanovima na ljubavi i podršci koju joj pružaju a naravno objava je izazvala povratne reakcije.  Za samo dva sata,"lajkovana" je preko sedam hiljada puta a u komentarima se nižu samo lepe reči i pohvale za pevačicu. 

- Može li čovek biti srećniji, nego kad vidi koliku količinu ljubavi, želja, sreće i divnih reči mogu ljudi da pomisle i da mu podare, požele, pruže?! Hvala vam za sve divne poruke, snimke, iznenađenja, poklone, za predivne žurke za rođendan i reprizu rođendana. Srećna sam jer imam sve ono što je za sreću potrebno, hvala svima vama, mojima i da ne zaboravimo sad već više od 300.000 pratilaca koji nisu samo broj, niti ikad samo to mogu biti - glasi emotivna poruka koju je Rada uputila svojim obožavateljima. 
 

 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>