Region

Svet

Ugroženo joj zdravlje: Goga Sekulić mora na operaciju!?

Goga Sekulić već izvesno vreme trpi nesnosne bolove u kičmi, a po savetu kiropraktičara moraće da ode pod nož i reši se previlikih silikonskih implantata, kojima je pre više od decenije uvećala svoje grudi.

Ugroženo joj zdravlje: Goga Sekulić mora na operaciju!? Foto: Instagram/sekulicgoga- Sekulićeva je povećala grudi još pre 12 godina i dosad nije imala problema. Međutim, poslednjih meseci su počeli jaki bolovi u kičmi, zbog kojih redovno ide na masažu. One joj pomažu, ali ne u potpunosti. Na kraju se obratila doktoru u Cirihu, koji ju je prvo iskritikovao što nije otišla da reši taj problem još pre godinu i po, kada se isto tako osećala. Ovog puta se neće izvući i moraće na operaciju - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da će Sekulićeva biti primorana da grudi smanji za dva broja. - Sa petice će otići na jaku trojku. To je sasvim dovoljno za njenu visinu i građu. Sekulićeva se složila s tim, pa će ovih dana zakazati operaciju na jednoj klinici u Cirihu, gde radi njena sestra - otkrila je prijateljica poznate pevačice za Kurir.

Podsetimo, pevačica je problem sa silikonima imala i pre godinu dana, kada je drastično smršala. Operaciju je, ipak, otkazala čim su joj prestali bolovi, budući da je smatrala da se oni više neće javljati, a povodom novih informacija o njenom zdravstvenom stanju još uvek se nije oglašavala.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>