Svet

Region

Film MAMA MIA! IDEMO PONOVO počeo sa snimanjem!

Nastavak hit filma "MAMA MIA! IDEMO PONOVO" juče je počeo sa snimanjem, te se i ovoga puta vraćamo vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA.

Film MAMA MIA! IDEMO PONOVO počeo sa snimanjem! Foto: PromoUz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done, ova muzička komedija u naše bioskope stiže 19. jula 2018. godine. Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

"Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Sa velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem čekamo 2018. godinu kada u naše bioskope stiže vedri i raspevani film MAMA MIA! IDEMO PONOVO!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>