Region

Svet

Region

Zaplet: Katarina Radivojević trudna - Vuk Kostić ipak postaje tata!

Katarina Radivojević i Vuk Kostić postaju roditelji, ali samo u nastavku serije "Ubice mog oca", koja će sa emitovanjem krenuti od jeseni na RTS-u.

Zaplet: Katarina Radivojević trudna - Vuk Kostić ipak postaje tata! Foto: Screenshot YouTube



Iako lik Marije Radenković, javnog tružioca koji tumači Katarina Radivojević u seriji "Ubice mog oca", neće biti u prvom planu, ipak pomrsiće konce inspektoru Jakovljeviću, koji sa njom čeka dete. "Posle saznanja da će dobiti dete sa ženom s kojom se povremeno viđao, inspektor Aleksandar Jakovljević koga tumači Vuk Kostić, ima još jednu brigu nad glavom. On i dalje nije sasvim načisto s tim da li je spreman da bude otac, preispituje se da li uopšte voli Mariju, a ona je sve vreme u bolnici. Tu će ključnu ulogu odigrati Elizabeta Đorevska (Aleksandrova majka Olja), koja će pokušati da ga ubedi da prizna dete iz vanbračne veze", rekao je izvor blizak produkciji serije.

Sudbina bebe neće biti razrešena do kraja nove sezone: "Zasad je u planu da se Katarinin lik pojavljuje samo kad se snimaju scene u bolnici, kad joj Vuk dolazi u posete. Ko zna šta će producentima sve još pasti na um. Ono što je jedino sigurno jeste da gledaoce očekuju još uzbudljivije i neizvesnije epizode, zbog čega je ova serija na neki način i postala ultrapopularna", zaključio je sagovornik Kurira.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>