Region

Svet

Region

UBISTVO SVETOG JELENA: Nikol Kidman i Kolin Farel u novom filmu! VIDEO

Novi psihološki triler reditelja Jorgosa Lantimosa, majstora crne komedije, pod nazivom "Ubistvo svetog jelena", donosi nam priču o harizmatičnom hirurgu, čiji život potpuno menja poznantsvo sa jednim tinejdžerom.

UBISTVO SVETOG JELENA: Nikol Kidman i Kolin Farel u novom filmu! VIDEO Foto: PromoU glavnoj ulozi se pojavljuje Kolin Farel, dok njegovu suprugu glumi Oskarovka Nikol Kidman. Farel glumi cenjenog kardiologa koji naizgled ima savršenu suprugu, porodicu i život. Međutim, nešto je kod njega čudno: najbolji prijatelj mu je tinejdžer kojem kupuje neobično skupe darove, govori čudno, a između njega i supruge se osećaju suptilne tenzije. Film je premijerno prikazan na festivalu u Kanu, kada je dobio nagradu za scenario, koji je Lantimos i ovaj put napisao zajedno sa Eftimisom Filipuom. Zbog sjajne glumačke postave i neobične radnje, ovaj film spada u najočekivanije filmove ove jeseni.

Grčki reditelj je svetsku slavu stekao filmom “Jastog” (The Lobster), distopijskom crnom komedijom sa Kolinom Farelom u glavnoj ulozi koja je donela mnogo originalnosti i svežine, i s pravom pokupila nagradu kanskog žirija. Domaća publika će imati priliku da pogleda film od 16. novembra u bioskopima širom Srbije. Do tad, pogledajte trejler koji je veoma intenzivan, a prati ga a kapela izvođenje pesme Eli Golding - Burn.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>