Region

Svet

Farma: Sluge Zorana i Peja (Video)

Sinoć su na farmi kao i svakog utorka izabrane nove sluge. Voditeljka Aleksandra pohvalila je izgled svih farmera, ali naročito Eve kojoj je Boki uradio stilski preobražaj. Na izboru sluga glumica se pojavila skockana, našminkana, sa nakitom i njegovim rajfom ukrašenim trakama i mašnama.

Farma: Sluge Zorana i Peja (Video)



Treća i najmlađa gazdarica je zadovoljna mandatom i angažovanjem farmera. Otpevana je i pesma izbačenoj Ireni “Ne brini, Stefan je sada u štali”, u kojoj “njen” reper najpre nije hteo da učestvuje, ali je ipak sa smeškom odslušao.

Bez ispredanja dugih priča i objašnjenja, za sluge je Jelena odabrala “po glasovima publike”. Muški je Peja, jer mu se ide kući i publika ga ne voli, a ženski je Zorana, koja je favorit publike.

"Meni je čast da budem ovako lepoj mladoj dami sluga", rekla je Zorana, a Peja je bio naizgled ravnodušan: "Ovo je igra, ne bunim se." Ipak, tokom igre istine ispalo je da nije baš svima svejedno oko izbora sluga.

Peja i Zorana prisetili su se svog prethodnog boravka u prostorijama za sluge, kada je gazdarica bila Vendi. "Jelena, neka te bude sramota, bili smo prijatelji, a ti me urušavaš jer sam ti rekao da si nevaspitana", počeo je Peja, ali ga je Jelena prekinula: "Sve ćemo saznati kada se ovo završi, i kada izađemo napolje“.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>