Region

Svet

Rada Manojlović priznala da je raskinula sa Harisom: Evo ko je krivac!

Rada Manojlović pre izvesnog vremena raskinula je vezu sa devet godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem, zbog kako je otkrila, koleginica koje su pokušalle da ih rastave.

Rada Manojlović priznala da je raskinula sa Harisom: Evo ko je krivac! Foto: Screenshot YouTubePopularna pevačica kaže, da su Harisa mnoge kolege savetovale da je ostavi: "Mnoge koleginice i kolege, vrlo poznate i eminentne, savetovale su Harisa da me ostavi. Ali naša ljubav je bila jača i uspeli smo da prevaziđemo podle želje drugih ljudi", rekla je pevačica za Informer:

Ona objašnjava da su te pevačice stale na stranu pevačevog oca, Mirsada, koji je javno govorio da njegov sin ne treba da bude s Radom jer je ona od njega starija devet godina. "Prošle godine, u periodu kada su izlazili tekstovi u kojima je njegov tata pričao da je Haris mlad i da mu ne treba ozbiljna veza, zdušno su ga savetovale da posluša oca. Nisam mogla da poverujem da su se ponele kao tinejdžerke jer su to mnogo starije koleginice i imaju ekstra karijere, ne znam što im ja smetam", priča Manojlovićeva.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Informer

Povezane vesti:


>