Region

Svet

Strašno: Anu Mihajlovski obezbeđenje nasilno izbacilo sa splava! VIDEO

Snimak koji se pojavio na internetu, a koji pokazuje kako voditeljku Anu Mihajlovski, u čini se, alkoholisanom stanju, grubo izbacuju sa jednog splava, brzinom munje se proširio i izazvao brojne reakcije i komentare, a sad su procurili i detalji incidenta.

Strašno: Anu Mihajlovski obezbeđenje nasilno izbacilo sa splava! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeOna je, kako navodi Informer, sa sestrom i prijateljima došla u klub na vodi kako bi proslavili rođendan jedne prijateljice, a noćni provod je, prema pisanju dnevnog lista, završila raščupane kose i u modricama. Mihajlovska je na splav stigla dobro raspoložena, i popela se na separe da đuska. Potom joj je, kako se navodi, prišao momak iz obezbeđenja i rekao da mora da siđe sa fotelje. - Ona mu je tad odbrusila "Alo, ne diraj me". To ga je iznerviralo, pa ju je uhvatio za kosu i odgurnuo na sto. Prišli su i drugi ljudi iz obezbeđenja i počeli da se raspravljaju sa Mihajlovskom i njenim drugaricama - priča za Informer izvor koji se zatekao na licu mesta. 

On dodaje: - Posle žestoke svađe Anu su uhvatili za vrat i bacili je na sto. Uhvatili su je oko struka i izbacili sa splava. Sagovornik dnevnog lista navodi da Ana jeste bila pripita, ali i da je obezbeđenje bilo previše grubo prema njoj:  - Video sam da cirka pivo, ali nije zaslužila da tako nadrlja. Vukli su je, gurali... Ipak je žena. Neko iz obezbeđenja je kasnije pričao da ga je Ana nabola štiklom kad su joj prišli i da su zato tako reagovali, ali ja to nisam video. 

Ana Mihajlovski je za Informer potvrdila da se dogodio ovaj incident, ali nije želela da otkriva nikakve detalje: - Apelovala bih na grad Beograd i državu Srbiju da se pozabave obezbeđenjem koje treba da vodi računa o sigurnosti gostiju u raznim uslužnim lokalima. Iskreno, ovo što se dešava nije nimalo naivno - bilo je sve što je voditeljka rekla. 


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>