Ispovesti

Ljubav

Ispovest naše najbolje plivačice: Nađa Higl progovorila o teškoj bolesti!

Naša najbolja plivačica, Nađa Higl, pre dve godine saznala je da boluje od neizlečive bolesti, nakon čega joj se život promenio iz korena.

Ispovest naše najbolje plivačice: Nađa Higl progovorila o teškoj bolesti! Foto: Screenshot YouTube



Nađi su lekari otkrili da ima ulcerozni kolitis. Iako je pre tog strašnog saznanja, primetila da se veoma umara tokom treninga, nije previše obraćala pažnju, ali joj se zdravstveno stanje nakon porođaja drastično pogoršala, nakon čega je smršala preko 17 kg. "Skoro sam sebe pitala, a zašto ja? A onda sam sama sebi dala i odgovor, a zašto ne bih. Jednostavno ne postoje pravila u životu, čak ni za one koji se zdravo hrane i zdravo žive, ne moraju biti imuni na ovakve stvari", rekla je Nađa u intervjuu za jedne domaće medije i dodala da je tek tokom prve i druge trudnoće primetila ozbiljne promene u svom organizmu:

"Imala sam krvave stolice, a krvna slika mi je bila anemična, odnosno jako loša". Trenutno prima intravenske terapije, jako su naporne i mogu da traju i po dva sata: "Ono što je bitno je da može da se kontroliše i da sa tim može da se živi, ukoliko se vodi računa o pravilnoj ishrani i načinu života", rekla je Nađa. "Ja se svaki dan budim sa osmehom, jer pored sebe imam dva predivna bića, koja su toliko enegična. Pokrenu me već u sedam ujutru i ja sam spremna da otrčim maraton sa njima", zaključila je naša najbolja plivačica.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>