Region

Svet

Nakon prozivki Dara Bubamara uzvratila Radi Manojlović: Ona je seljančica!

Rada Manojlović važi za povučenu osobu na estradi koja nikada nije pravila skandale i prozivala koleginice, ali je nedavno udarila na Daru Bubamaru, koja joj nije ostala dužna i uzvratila joj sočnim uvredama.

Nakon prozivki Dara Bubamara uzvratila Radi Manojlović: Ona je seljančica! Foto: Instagram/darabubamara_official



Rada je žestoko isprozivala Daru u razgovoru sa šminkerkom: - Ne pada mi na pamet da se družim sa njom. Ona je dno dna. Srozala je ugled nas pevačica. Jeste li videli samo kakve je porno fotografije slala fudbalerima? To je grozno i to će uvek da je prati, a majka je! Svi joj se smeju zbog toga. Dara je bruka za estradu - prepričava neimenovani izvor "Kurira" sa lica mesta. - Danas čitam da je s  košarkašem, sutra sa tamo nekim biznismenom, a već prekosutra je rasturila brak oženjenom čoveku. Jedna žena i majka tako nešto sebi ne bi smela da dozvoli. Odvratno je sve to što radi - tvrdi izvor "Kurir Starsa".

Rada je indirektno potvrdila ova saznanja. - Gde ima dima, ima i vatre. Ne želim o tome da pričam - kratko je poručila Manojlovićeva i ljutito spustila slušalicu.

Dara se nije puno potresla zbog prozivki mlađe koleginice: - Čula sam da je rekla neke mnogo ružne stvari o meni, ali ne potresam se! Nije mi ni do kolena. Mnogo ta Rada, ta seljančica, ima da radi na sebi da bi mene komentarisala. Nije ni prva ni poslednja koleginica koja me ogovara, ali ja ih razumem. Ljubomorne su na mene jer punim klubove, jer sam i dalje veoma tražena i poželjna, i u poslu i privatno. Imam hitove, samo ću to reći - poručila je Bubamara.

Viber

Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>