Svet

Region

Riki Martin podelio fotografiju i izazvao buru komentara! FOTO

Riki Martin, popularni portorikanski pevač, podelio je fotografiju sa još dve velike zvezde i izazvao oduševljenje fanova.

Riki Martin podelio fotografiju i izazvao buru komentara! FOTO Foto: Instagram/ ricky_martin



Naime, Riki Martin, Edgar Ramirez i Penelopi Kruz zaigraće u drugoj sezoni popularne serije "American Crime Story" koja će se baviti ubistvom čuvenog italijanskog modnog dizajnera Versaćea. Edgar Ramirez tumačiće lik kreatora, Penelopi njegovu sestru Donatelu, dok će Riki igrati njegovog ljubavnika Antonia. Upravo je pevač podelio fotografiju njih troje koja je nastala u pauzama snimanja, i istu podelio na društvene mreže, kada je nastao pravi haos, obzirom da su fanovi bili oduševljeni.
 
 

#ACSVersace

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on



Podsetimo, ova serija karakteristična je po tome što se bavi istinitim događajima koji su bili propraćeni u svetu, te se tako prva sezona fokusirala na suđenje O.J. Simpsonu za ubistvo njegove supruge Nikol i njenog prijatelja, dok je druga trebalo da predstavi posledice koji je uragan "Katrina" ostavio, a treća ubistvom Versaćea. Međutim, doneta je odluka da tema druge i treće sezone zamene mesta, tako da ćemo priču o ubistvu Versaćea gledati već početkom 2018. godine. U planu je i četvrta sezona koja će pokriti seks skandal Bila Klintona i Monike Levinski.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>