Region

Svet

Nada Topčagić otkrila: Marinko me je vukao za kosu, ali ja sam mu uzvratila još jače!

Nada Topčagić prisetila se sukoba koji je imala sa svojim kolegom Marinkom Rokvićem, koji se dogodio pre nekoliko godina tokom nastupa u Novom Selu.

Nada Topčagić otkrila: Marinko me je vukao za kosu, ali ja sam mu uzvratila još jače! Foto: Screenshot YouTubePopularna pevačica prisetila se tog trenutka i napmenula da od tada ne razgovara sa svojim kolegom: "Dok sam deci davala autograme ispred kombija Marinko me je histerično povukao za kosu i počeo je da viče: „Šta nas tu zadržavaš i glumiš ludilo sa tim slikama?” Tada sam se okrenula i odbrusila mu: „Šta hoćeš ti, naduvena žabo”, i šutnula sam ga u cevanicu. Onda je nastala tuča, pa smo nastavili da se pesničimo i udaramo, sve dok nas Bora Drljača nije razdvojio", rekla je Nada i dodala:

"Dobro me je tada izudarao i uopšte nije štedeo snagu iako sam žensko. Htela sam da napustim turneju, zvala sam menadžera u Beograd, ali su me ubedili da nastavim. Htela sam i da ga tužim, ali je bilo kasno kada sam se vratila u Srbiju da mi lekar pregleda povrede", rekla je Nada. I Marinko Rokvić se tada požalio na koleginicu:

"Potukli smo se. Ona me je izudarala. Povredila mi je kuk, rame mi je uganula. Još uvek idem na terapije zbog toga."


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>