Region

Svet

Rada Manojlović ne želi decu sa Harisom Berkovićem?

Rada Manojlović, popularna pevačica, još uvek nije spremna na to da ima decu sa svojim dečkom Harisom Berkovićem, a njemu zbog toga nije bilo svejedno. 

Rada Manojlović ne želi decu sa Harisom Berkovićem? Foto: Instagram/ radamanojlovicFolkerki je pobednik „Zvezda Granda“ nekoliko puta predložio da naprave bebu kako bi još više učvrstili svoj ljubavni odnos, ali ona mu je priznala da joj je karijera zasad na prvom mestu i da je još rano za tako važan korak:"Haris je siguran da je Rada žena kojom želi da se oženi i proširi porodicu, pa joj je više puta nagovestio da hoće dete s njom. Njoj je sve to simpatično, pogotovo jer je u početku mislila da se samo šali s njom. Ali kada je videla da Berković zaista to želi, bila je prinuđena da mi kaže istinu. Nije joj palo na pamet da ga laže, već je otvoreno rekla da nije spremna da bude majka i da ima još poslovnih planova koje mora da ostvari" otkriva naš izvor.

Sagovornik Kurir Starsa tvrdi da pobedniku „Zvezda Granda“ nije bilo pravo kad je Rada odlučno odbila njegov predlog. Čak je postao nesiguran u njihovu ljubav:"Harisu je svašta palo na pamet zbog Radinog odbijanja. Bilo mu je sumnjivo. Rastužio se jer nije očekivao negativne odgovore svaki put kad je pita. Teško mu je bilo pri svakoj pomisli da Rada to neće s njim, jer je za njega to značilo da ga ona ne voli dovoljno. Međutim, na zajedničkom odmoru u Egiptu shvatio je da je Manojlovićeva u pravu i da je i on prenaglio sa svojom odlukom. Rekao mi je: „Ako nam je suđeno da ostanemo zajedno i da imamo porodicu, to će se i desiti. neka sve ide svojim tokom“ kaže izvor blizak pevaču.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Kurir Stars

Povezane vesti:


>