Region

Svet

Ponovo pred Beograđanima: Riblja Čorba najavljuje spektakl na Portu!

Riblja čorba će, kao što je poznato, nastupiti na beogradskom Beer Festu 17. avgusta, ali će prestonički fanovi moći da čuju legendarni bend još ranije. 

Ponovo pred Beograđanima: Riblja Čorba najavljuje spektakl na Portu! Foto: Jugoslav i Jaksa VlahovicBora Đorđević i ekipa zasviraće na novobeogradskom splavu "Port" u sredu 26. jula. U najavi je provod sličan onom kad je bend priuštio spektakl skoro do zore obožavaocima tačno tri meseca ranije, 26. aprila.  Grupa je tada premijerno izvela novu pesmu "Da tebe nije". U međuvremenu je na nekoliko koncerata prezentovala i pesmu "Smešan, grešan i pogrešan", pa ostaje da se vidi da li će i ona biti na repertoaru na "Portu". 

Ono što sigurno neće izostati su brojni, vanvremenski stari hitovi. Svi koji redovno, u poslednje vreme, posećuju koncerte "Riblje čorbe" znaju da mogu da očekuju udarački početak ("Ja ću da pevam", "Ja ratujem sam", "Radiću šta god hoću"...) pa sve do bisa gde su redovni klasici poput "Lutke", "Đubreta", pa "Kad sam bio mlad"...  Neretko se sve završi uz "Dobro jutro". Moguće da će se tako nešto desiti i sada, pod vedrim nebom, u satima kad već svitanje bude na vidiku.  


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>