Svet

Region

Planira ogromno venčanje: Ledi Gaga se udaje!? FOTO

Ledi Gaga i njen dečko Kristijan Karino su se nedavno verili, a kako pišu američki mediji sada planiraju da organizuju i svadbu. 

Planira ogromno venčanje: Ledi Gaga se udaje!? FOTO Foto: Screenshot YouTube



Tokom vikenda koji su proveli sa njenom porodicom, budući mladoženja je iskoristio priliku da njenog oca pita za dozvolu da oženi Gagu. On je dao svoj pristanak i kako kaže neimenovanI izvor, svi su bili presrećni. - Njoj je porodica mnogo bitna, što je Kristijan znao kada je, pre nego što je pitao svoju verenicu za brak, najpre zatražio dozvolu od njenog oca. Njeni roditelji su sa oduševljenjem dali svoj pristanak - rekao je izvor.
 
 

Gaga spotted in Malibu with her parents, sister and boyfriend yesterday. (July 3, 2017)

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaganewz) дана



Ceremonija će biti sve, samo ne skromna, čime u prilog govori saznanje da par želi ne jedno, već dva venčanja. - Trenutno planiraju dve ceremonije, jednu u Italiji, kako bi odali počast svojim korenima i jednu u Malibuu - dodaje izvor. 

Kada je lista gostiju u pitanju, budući mladenci će svoj poseban dan podeliti sa velikim zvezdama, među kojima će se naći Majli Sajrus,Tejlor Svift, Bredli Kuper, Hari Stajls, Džastin Biber. - Biće to venčanje godine. Donatela Versaće se ponudila da napravi venčanicu za Gagu, koju će dizajnirati zajedno, a pevačica već ima ideju kako će haljina izgledati: duga, bela, sa dramatičnim velom - otkriva izvor. Što se same zabave tiče, par planira da to bude žurka o kojoj će se dugo pričati. - Šampanjac, italijanska gozba od pet vrsti jela, sa odvojenim prostorijama u kojima će se naći veliki izbor maski ukrašenih nakitom, plaštovi, šeširi i drugi aksesoarima koji će biti na raspolaganju gostima, jer Gaga razmišlja da to bude tematska zabava koju niko neće zaboraviti - zaključuje izvor, prenosi IDJ WORLD. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>