Ispovesti

Ljubav

Ispovest Željka Samardžića: Pevač prvi put progovorio o smrti sina!

Željko Samardžić nikada u javnoti nije voleo da priča o svom privatnom životu, te je nedavno otkrio da su on i supruga Maja, osamdesetih godina izgubili sina, koji je preminuo nekoliko meseci nakon rođenja.

Ispovest Željka Samardžića: Pevač prvi put progovorio o smrti sina! Foto: Screenshot YouTube



Populrni pevač nikada do sada nije želeo da priča o toj tragediji, jer kako je i sam naveo, to je bol koja nikada nije prestala, niti će ikada prestati: "Naše drugo dete bio je sin koji je preminuo kao beba, a to su rane koje ne zaceljuju dok ste živi. Ostala je beskrajna tuga i praznina. Shvatite me o tome ne volim da pričam", rekao je Željko za Stars, ne želeći da ulazi u bilo kakve detalje.

Njegov dobar prijatelj, ispričao je za Stars kroz koju su patnu prošli Željko i njegova supruga Maja: "Odlično se sećam tog perioda. Željko i njegova supruga su gubitak sina teško podneli. To im je bolna rana i zato ih treba razumeti što o tome nikada ne žele da pričaju. Tek što je došao na ovaj svet, mališan ga je ubrzo i napustio. Bili su to najgori dani u porodici Samardžić. Željkova i Majina prva ćerka Sanja bila je mala i nije znala kroz šta prolaze njeni roditelji, ona im je tada bila jedina uteha", rekao je prijatelj popularnog pevača i dodao:

"Sve ove godine Željku su uteha ćerke i unuci, za koje živi. I muzika ga je na neki način vratila u život. Želeo je porodicu sa mnogo dece i potajno se nadao da će ponovo dobiti sina. Maja mu je podarila tri ćerke, kojima je on maksimalno posvećen i koje su ceo njegov svet. Sina, nažalost, nije imao, ali zato ima unuke, na koje je preponosan" završava Željkov prijatelj za Stars.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Stars

Povezane vesti:


>