Region

Svet

Indy otvorenim pismom potresla javnost: Po prvi put ću reći nešto o sebi što će sve šokirati! FOTO

Indira Aradinović Indy, popularna pevačica, odlučila je da otvoreno progovori o svom životu i poslu, pa se javnosti obratila otvorenim pismom. 

Indy otvorenim pismom potresla javnost: Po prvi put ću reći nešto o sebi što će sve šokirati! FOTO Foto: Instagram/indy_ara_indira



Indy je na društvenim mrežama objavila pismo u kome je pričala o tome kako je postala pevačica i otkrila da će neki biti šokirani njenim pismom. 

''Znate nešto se duboko razmišljam posle 11.god mog postojanja na estradnoj sceni i toliko pesama,naslova,hitova,textova,skandala,istine,neistine,dezinformacije,gradske priče i ostala dela. Ljudi sve brzo zaborave,ali nikada jedno, a to je kakav si čovek ili nečovek! Evo ja ću po prvi put o sebi napisati nešto što će šokirati pojedine čitaoce, a možda i neće. Biti pevačica ili estradni umetnik nikada nije bilo lako niti će! Moj put je bio hvala bogu lep i lak! Zato što potičem iz patrijahalno stroge porodice i hvala mojim roditeljima na svakom ukazanom poverenju i savetu koje su mi dali na početku moje karijere, koja traje! Najlakše je završiti fakultet, udati se i roditi! Biti borac devojka,a sada već žena borac, nije lako! Zašto?! Zato što nije lako naići na pravu osobu,koja će u tebi prepoznati sve tvoje kvalitete od rane mladosti, pa do sada!

Ja i te kako volim da čitam knjige, zapisujem savete starijih iskusnih domaćica, sadim neko povrće i cveće, motam sarmu, pravim ajvar i mesim hleb, ložim vatru, menjam gume i sijalice! Ali ipak ja sam pevačica?! Tako me vidi 99 odsto nacije jer sam ja to izabrala! Da slikam se i reklamiram moje telo i lepotu! Jer mi je i to deo posla kojim se bavim, jako bitan! Ali to ne znači da ne zaslužujem svoju sreću koja se zove oaza ljubavi i mira! Tu lepotu i harizmu mi je dao Bog i od toga na neki način živim i zarađujem! E to je ono što sam imala da vam kažem! Nadam se da smo se ukratko razumeli! Ja sam na sceni profesionalac i uživam u svom poslu, koji je javan. A druga strana mog života bi trebala da bude takva,da posle nastupa žurim kući da zagrlim svog muškarca i čopor vukova koji me čekaju gladni. P.S.Biti pevačica je profesija i to lepa i vesela. A ne odluka o načinu života! Volim vas i šaljem pozitivne zvukove!" - bila je iskrena Indy u svom pismu.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>