Region

Svet

Preokret: Dara Bubamara se ipak NIJE RAZVELA!

Prošle godine estradnu scenu prodrmala je vest da se Dara Bubamara razvela od svog supruga Milana, ali to zapravo nije čudo.

Preokret: Dara Bubamara se ipak NIJE RAZVELA! Foto: Instagram/ darabubamara_officialDara Bubamara, iako se trudi drugačije, svoj privatni život ne može da sakrije od očiju javnosti. Prošle godine javnost je raspredala o njenom razvodu, zatim o novom dečku, a ona je sada iskreno priznala šta je zapravo istina:"Što se tiče razvoda, ja ću reći iskreno, ja se nisam razvela! Ja već neko vreme ne živim pod istim krovom (sa mužem), ali mi se nismo razveli, ali jako dobro funkcionišemo, mene svi vole, neverovatnu podršku imam od Milana što se tiče novog cd-a. Tako da ne znači ako sa nekim niste pod istim krovom da se ne volite i ne poštujete" otkrila je Dara u Exkluzivu. 

Ona je otkrila i da li ima istine u tome da je u vezi sa sportistom:"Pa ima neke istine" rekla je Dara i priznala da ona ne može da bude sama, ali da zbog svega što je prošla u životu, ne želi da priča o detaljima njenog ljubavnog života.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus


>