Region

Svet

Region

Vojin Ćetković iskreno o supruzi: Ona je jedna od najboljih glumica!

Glumac Vojin Ćetković, i njegova supruga, glumica Sloboda Mićalović, igraju u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" a zajednički rad im jako prija.

Vojin Ćetković iskreno o supruzi: Ona je jedna od najboljih glumica! Foto: Screenshot Prva.rs/ IlustracijaSerija "Nemanjići - rađanje kraljevine" izazvala je veliku pažnju javnosti, te se s nestrpljenjem iščekuje njeno emitovanje. Vojin Ćetković u njoj igra Stefana Prvovenčanog, a direktna partnerka mu je Sloboda Mićalović, koja u seriji igra njegovu suprugu Anu Dandolo. Kako su i u privatnom životu bračni par, te imaju jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, svi se pitaju kako im je kad rade zajedno:"Teško ti je da se distanciraš emotivno, a ovde je potrebno da se emotivno to jest privatno distanciraš od svog partnera. Navikli smo, ali eto, uželimo se čak ponekad da radimo jedno sa drugim" kaže Sloboda.

Ni Vojin ne krije da mu prija što mu je supruga partnerka u seriji:"Mi se dobro slažemo, a uvek sam govorio da je sa dobrim glumicama lako igrati, a ona je jedna od najboljih" rekao je popularni glumac u Exkluzivu.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>