Region

Svet

Exit je završen, a evo gde sledi prava zabava!

Najbolji festival u Evropi, EXIT, uspešno je završen ali leto je puno zabave, a dobre žurke nastavljaju se na beogradskim rekama.

Exit je završen, a evo gde sledi prava zabava!Ipak, vikend na splavu Shake’N’Shake se ističe po mnogo čemu u odnosu na druge noćne klubove na Savi i Dunavu. I dok će posetioci splava tokom dana biti u prilici da uživaju u osvežavajućim koktelima i slasnim zalogajima, i ljubitelje prvoklasnog noćnog provoda očekuju prave poslastice! Sve to, naravno bez oblaka prašine, laktanja i sve onoga neprijatnog što prati EXIT  i slične festivale u svetu.

Dakle, dok je dan rezervisan za leškarenje u mrežama i uživanciju u dobroj klopi i laganim letnjim koktelima, predstojeće večeri pretvoriće Shake’N’Shake u poprište definitivno najbolje noćne zabave u srpskoj prestonici, ili ti “hram za partijanere”!

Svi oni koji su jedan od ovosezonskih četvrtaka proveli na ovom splavu, znaju da je upravo četvrtak uveče rezervisan za najbolje devedesete u gradu iliti “WHITE SHINING STARS” žurku, tokom koje će CHOLACK i MARCHEZ i večeras prisutne zabaviti najboljim muzičkim setovima, sa hitovima koji su obeležili poslednju deceniju dvadesetog veka.

Neretko se upravo na ovoj žurki pojavljuju i najveće zvezde iz perioda devedesetih, pa posetioci omiljene pesme samo na ovom splavu mogu da čuju UŽIVO!

Tradicionalno najbolji RNB, a gde drugo nego petkom na SHAKE’N’SHAKE-u, i to po ocenama gostiju redovnih na beogradskim RNB žurkama. Ipak, petak pred nama biće nešto drugačiji, iliti malo pojačan, a kako se dobre vesti brzo šire, i interesovanje za ovonedeljnu žurku na splavu u petak uveče vrtoglavo raste, pa je ostalo još veoma malo mesta. Dakle “BIG GOLDEN FRIDAY” party crew za ovaj petak priprema iznenađenje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

O suboti na SHAKE’N’SHAKE-u suvišno je i govoriti, jer svi oni koji su bili subotom na splavu, znaju da za ovo veče mesto moraju da rezervišu nekoliko dana ranije, ili da budu izrazito srećni pa da slobodan sto na splavu pronađu te večeri. Svi oni kojima nije bilo dovoljno prvoklasnog house zvuka na upravo završenom EXIT festivalu, ove subote će imati priliku da uživajnu u sjajnim house bitovima na VIOLET PLEASURE žurki.

Dakle, zabava sa Petrovaradinske tvrđave seli se na beogradske reke, a oni koji odluče da predstojeći vikend provedu na splavu SHAKE’N’SHAKE, svedočiće definitivno najboljim žurkama u gradu.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>