Ljubav

Style

Horoskop otkriva: Ovi znaci nisu za vezu, ali su odlični u krevetu

Ako pratite horoskop i detaljno se prdržavate onoga što piše, sigurno ste se zapitali koje to znakove trebate izbegavati ako želite vezu? 

Horoskop otkriva: Ovi znaci nisu za vezu, ali su odlični u krevetuOva tri horoskopska znaka su odlični u spavaćoj sobi, ali nisu preporučljivi za vezu. Evo i zašto.

Ovan 
Kao vatreni znak, Ovan je zaista strastven u krevetu, a seks sa njim se dugo pamti. Naravno, kao najbolji. Ipak, nakon savršenog seksa, u kome ćete sigurno uživati svim čulima, ovaj znak često zna da priredi neprijatne situacije. Na primer, da vas ne nazove, zaboravi na dogovor ili, u najgorem slučaju, počne da kontrira. Imajte u vidu da Ovan smatra da je uvek u pravu, a zbog egoistične crte ličnosti, poznat je i kao hvalisavac. Na vama je da procenite da l možete to istrpeti, zarad dobrog seksa. 

Škorpija 
Dobro je poznato da su Škorpije fantastični ljubavnici, ali i veoma sebični. Oni se uglavnom trude zbog sebe, često zanemarujući svog partnera. Kako bi postigli potpuno zadovoljstvo, isprobavaće sve što im godi i ništa ih u tome ne može zaustavi. Upravo zbog toga njihov partner se može osećati zapostavljeno i inferiorno u vezi. 

Blizanac 
Budite sigurni da će vam Blizanac priuštiti pravu zabavu u krevetu, ali izvan spavaće sobe stvari stoje drugačije. Pripadnici ovog znaka često imaju potrebu da menjaju svog partnera, jer smatraju da na taj način mogu da vas "poprave" i učine "boljom osobom". Ako vam stalno traže manu i gledaju da vas promene, postaće vam naporni, a u nekim slučajevima i bezobrazni. 

Viber

Izvor: Svet Plus/Novosti


>