Svet

Region

Popularni pevač brutalno pretučen! FOTO

Pevač grupe Pro Pain, brutalno je pretučen u Briselu, a na društvenoj mreži Fejsbuk sa pratiocima, podelio je fotografije modrica koje je zadobio.

Popularni pevač brutalno pretučen! FOTOGeri Meskil, preživeo je pravu dramu, kada ga je grupa mladića brutalno pretukla i ostavila na trotoaru. Srećom, naišli su lekari i prevezli ga u bolnicu, gde mu je odmah ukazana pomoć. Tim povodom, pevač se putem društvene mreže Fejsbuk obratio obožavaocima i zahvalio svima na podršci:

"Najpre bih želeo, iz sveg srca, svima da vam se zahvalim za brigu i najlepše želje. To zaista mnogo znači meni i mojoj porodici. Pre nekoliko dana sam ostavljen da umrem na trotoaru, sve dok se nisu pojavili lekari. Dobio sam udarac u glavu alatkom za razbijanje leda, a onda me je nekoliko osoba brzinski napalo. Nos mi je bio slomljen, a nekontrolisano krvarenje me je skoro ubilo. To je zahtevalo više transfuzija. Nos mi je bio slomljen, naočari su se rasprskale po očima. Hteli su da me zadrže u bolnici 12 dana zbog operacije i oporavka, međutim, ubedio sam ih da me puste. Nije izgledalo da sam pretrpeo neurološka oštećenja, pa operaciji mogu da budem podvrgnut mnogo bliže kući. 

"U narednih nekoliko dana se nadam da ću dobiti drugo mišljenje o stanju svoje vilice. Njena povreda može da bude najveća prepreka kad je u pitanju povratak na scenu. Oporavljam se što je brže moguće, na budućnost gledam pozitivno. Takođe bih želeo da kažem da incident nije promenio moje mišljenje o Briselu ili njegovim građanima na bilo koji način. Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Belgija će i dalje biti moj dom daleko od kuće", napisao je uz fotografiju koju je objavio. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>