Parovi

Farma

Bivša učesnica Parova progovorila o psihičkim problemima: Jelena Krunić otkrila zašto ide kod psihijatra!

Bivša učesnica rijalitija Parovi, Jelena Krunić otvoreno govori o odlascima kod psihijatra, koji joj je pomogao da prevaziđe depresiju zbog bolesti njenog oca.

Bivša učesnica Parova progovorila o psihičkim problemima: Jelena Krunić otkrila zašto ide kod psihijatra! Foto: Instagram/jelena_krunic



Poznata kao devojka bez dlake na jeziku, Jelena tvrdi da bi se većina učesnika rijalitija u takvim trenucima odala raznim porocima, ali da je njoj ipak najveću podršku pružio njen partner Daki Savić. "Tata je godinu dana bio na hemoterapiji. Nakon godinu dana ukinuli su mu terapiju zato što je mnogo oslabio i nije bio sposoban da nastavi s tim. Tumor mu se prepolovio, što su dobre vesti. Poslednja dva meseca se oporavlja, ali ne želi da nastavlja s hemoterapijom, nego sa alternativnom medicinom koju sam mu ja predložila", priča Jelena i dodaje da je taj period bio vrlo stresan za nju, te da je sve to teško podnosila.
 
"Bila sam u depresiji čak dva meseca, ali da mi nije bilo mog dragog, mislim da bi depresija trajala šest meseci. Išla sam kod psihijatra. Ja to otvoreno kažem. I dan-danas idem kod psihijatra, mislim da to nije nikakav tabu niti bilo kakav problem. Danas u Srbiji kada odete kod psihijatra ljudi misle: "Ona je bolesna". OK, ljudi, gledajte malo šire. Taj čovek će vam pomoći jer je baš za to završio školu", iskreno će Jelena, koja dodaje da joj je psihijatar i te kako pomogao.
 
"On mi pomaže i dalje, naravno, zato što još osećam posledice rijalitija.Ja se njima divim gledajući ih, ja sam bila tamo tri meseca, a oni šest meseci. Svim učesnicima bih savetovala da se neko vreme osame, da budu uz svojevoljene i da imaju njihovu podršku jer bez toga zaista mogu da se odaju kako alkoholizmu, tako i narkomaniji, kao i dobra većina učesnika "Parova 4"",ističe Krunićeva i objašnjava kako je prebrodila težak period.
 
"Nisam imala priliku da pokleknem pred porocima zato što sam ubrzo pala u depresiju i nisam htela nikoga da vidim, ni da izlazim. Međutim, došao je za moj rođendan moj dragi, iznenadio me i otišli smo na skoro dva meseca u Švedsku, gde sam se preporodila. Međutim, pri povratku sam morala da se sukobim sa tim šta me čeka kod kuće. Bacila sam se i na posao, posvetila sam se brizi o ocu i životu koji me je čekao u Srbiji", završava Jelena za Alo.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>