Parovi

Farma

Još jedan dokaz ljubavi: Ovo što David želi da uradi za Aleksandru nakon Parova oduševiće je!

Finalista Parova David Dragojević usvojiće Magdalenu, trogodišnju ćerku Aleksandre Subotić, s kojom se venčao u rijalitiju.

Još jedan dokaz ljubavi: Ovo što David želi da uradi za Aleksandru nakon Parova oduševiće je! Foto: Screenshot Happy tv



S obzirom na to da devojčicu biološki otac Aleksandra Čabarkapa nije priznao, Davidu je put ka ostvarenju tog plana olakšan. A dok ne bude podneo svu dokumentaciju i zahtev za usvajanje, on će s Aleksandrom i, kako kaže, njihovom ćerkom otići na medeni mesec. - Želim da Aleksandra i ja odemo na odmor, negde na more. Povešćemo i našu devojčicu jer želim da se bolje upoznamo. Ona je preslatka i divna i želim da joj pružim sve. Ni Aleksandra ni ona nisu zaslužile težak život. Želim to da promenim, da joj pružim ono što svako dete zaslužuje, očinsku figuru - rekao je David za Kurir i priznao da mu je teško palo kad je saznao da devojčica nije priznata.

- Užasno mi je to što Magdalena nije priznata i vodi se kao da nema oca, a ima ga. Ja sam predložio Aleksandri da je usvojim, tačnije da je priznam i da se vodi kao moje dete. Pružiću joj sve što joj treba i biću joj otac u pravom smislu te reči. Čim malo dođemo sebi, Aleksandra i ja ćemo otići do opštine da završimo papirologiju. Ona je već moje dete! - kroz smeh nam je ispričao Dragojević.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>